Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/vhosts/neerpeltsetennisclub.be/httpdocs/includes/menu.inc).
01/07/2019

Zomertennis voor senioren

Maandag- en woensdagvoormiddag vanaf 9u00 komen senioren wekelijks hun dubbeltje spelen.

Vanaf 9u00 komen de vroegelingen geleidelijk binnen en beginnen al te spelen zodra ze met vier zijn.
Om 9u25 worden de eerste kaarten getrokken onder de dan aanwezigen. (vb zwarte klaveren + schoppen aas spelen dan dubbel tegen rode harten en koeken aas op baan 1. Enz. voor baan 2,3,4,5 en soms zelfs baan 6.
Om 10u15 stopt de eerste sessie en worden opnieuw kaarten getrokken voor de tweede sessie tot 11u.

Er wordt niet gespeeld voor prijzen of klassementen.
Uit een hechte groep van ongeveer 35 personen zijn er op maandag vaak 20 tot 24 en op woensdag vaak 12 à 16 aanwezigen.
Je hoeft niet te reserveren of af te melden. Je hoeft zelfs geen lid te zijn, maar niet-leden kopen VOOR AANVANG een baanbon voor die dag (3,25 € voor 1 speler als je met 4 speelt en 6,5 €/persoon als je met 2 speelt) en hangen hem op het reservatiebord.

In principe is dit een herenactiviteit maar vaak komen ook wel eens enkele dames hun mannetje staan...
Na afloop gaan de deelnemers vaak nog een uurtje "socializen" in de Return.
Als afronding is het de gewoonte dat ieder zijn eigen drankjes afrekent aan de kassa.
Bij extreme temperaturen spreekt men soms af om een uurtje vroeger te starten.

Véél tennisplezier deze zomer !!