Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/vhosts/neerpeltsetennisclub.be/httpdocs/includes/menu.inc).
02/07/2017

Inschrijven GOLDCUP 2017

NEERPELTSE TENNISCLUB – NTC

GOLDCUP 2017

SENIORENTORNOOI: DAMES 50+  /  HEREN 55+
Van ma. 31 juli tot za. 05 augustus 2017

Beste tennisliefhebber,

We nodigen u VAN HARTE uit om deel te nemen aan ons jaarlijks GOLDCUPTORNOOI dat we dit jaar voor de 13de maal organiseren.

Dit DUBBELTORNOOI voor SENIOREN vindt overdag plaats van 9.30 uur tot 18 uur.

U kan inschrijven voor: HEREN DUBBEL  /  DAMES DUBBEL  /  GEMENGD DUBBEL.
Per categorie worden 3 niveaus voorzien: 1 = hoogste niveau  /  2 = midden niveau  /  3 = laagste niveau !

De indeling in niveaus gebeurt door de wedstrijdleiding volgens de “reële speelsterkte”.
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 10 voor één categorie en € 18 voor twee categorieën.

De wedstrijden worden gespeeld volgens de algemene bepalingen van Tennis Vlaanderen.
Het tornooi is recreatief waardoor de uitslagen niet meetellen als officiële wedstrijden.

We spelen eerst in poules en daarna in tabellen / afvalschema.
Per poule gaan de eerste twee door naar de volgende ronde = tabel of afvalschema.
Elke wedstrijd wordt gespeeld om 2 gewonnen sets / eventueel 3de set = supertie-break tot 10.

We voorzien elke dag een lekker hapje en op de finaledag is er een HEERLIJK GRATIS BUFFET voor alle deelnemers!

INSCHRIJVEN kan tot zondag 23.07.2017!

• 1. U kan een inschrijvingskaart invullen in het cafetaria van het clubhuis of bij de leden van de GOLDCUPorganisatie.
  • 2. U kan een telefoontje doen naar de wedstrijdleiding !
  • 3. U kan ONLINE inschrijven via de website van “ Toernooi.nl “ – Bij zoeken : GOLDCUP intypen! Als je nieuw bent op deze website moet eerst een account aanmaken. Je partner moet ook zelf inschrijven. Via deze link kom je onmiddellijk in ons tornooi = https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=74D409EA-A677-4D5D-B500-EDE890F295DA Hier kan u ook tijdens het tornooi alle wedstrijdplanningen / uitslagen / tabellen / finales … raadplegen.
  • 4. U kan een e-mail sturen naar de wedstrijdleiding met de vermelding van volgende gegevens:
    Gekozen categorie (HD – DD – GD) / de naam en geboortedatum van jezelf en van je partner / de halve dag dat je eventueel verhinderd bent

Let op!!!! op vrijdag en zaterdag moet iedereen kunnen spelen

We wensen iedereen een SUCCESVOL tornooi toe .

We stellen het op prijs als jullie dit tornooi ook bekend maken bij andere belangstellenden.

Met sportieve groeten
De tornooicommissie

WEDSTRIJDLEIDING:

Roger BOSMANS : tel.: 0032/11 54 05 48    /   gsm: 0032/478 367 498

LOCATIE: Sportpark “DE ROOSEN” – De Roosen 43 – 3910 NEERPELT – Tel. : 0032/11 66 66 20