01/02/2016

Dunlop kledinglijn voor NTC-leden

Samen met onze partner "Tennisdeals" wil de NTC jeugdwerking jullie de nieuwe kledinglijn van Dunlop 2016 voorstellen. Deze kledinglijn is zowel voor de jeugd als voor de volwassenen bestemd. De Dunlop kledinglijn bestaat in 3 kleuren. Als club bieden wij ook alle 3 de kleuren aan. Het is dus mogelijk om jullie eigen outfit samen te stellen. Op voorhand betalen is wel een verplichting.

Klik hier om de kledinglijn te bekijken. Hier vinden jullie de aangepaste prijslijst die voor NTC-leden bestemd is.Wij verwachten de pasmaten rond de tweede week van februari. Vanaf dan krijgen jullie maximum 10 dagen de tijd om de kledij te passen en bestellingen door te geven. In de maand maart zullen alle bestellingen op de club arriveren. Check dus regelmatig de cafetaria om de nieuwe outfits te bekijken, te passen en te bestellen.

Onze partner Tennisdeals zal ook de nieuwe Dunlop tennisrackets seizoen 2016 voorstellen. Er zullen meerdere testrackets op de club aanwezig zijn. Rackets in verschillende kleuren en gewichten kunnen dus gratis door jullie getest worden.

Tennisdeals maakt ook gebruik van een eigen webshop. Als NTC lid kunnen jullie nog goedkoper alle tennisbenodigdheden bestellen. Door het ingeven van de NTC-code krijgen jullie automatisch een extra korting van 5%. De code is : NTC 009.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier met de nieuwe clubkleding van Dunlop. Neem zeker eens een kijkje op de website van Tennisdeals.

Voor meer info, kunt u terecht bij het bestuur.