Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/vhosts/neerpeltsetennisclub.be/httpdocs/includes/menu.inc).
12/07/2016

2016: een memorabel interclubjaar!

We vonden 2015 al een goed interclubjaar met drie kampioenenploegen die we mochten huldigen.
Maar dit jaar werden voor het eerst in de geschiedenis van onze club niet minder dan vijf (!) interclubploegen kampioen van Limburg in hun reeks !

Namens het bestuur en alle leden een dikke proficiat aan de volgende ploegen en hun spelers/speelsters :

ENKEL DAMES 25 ptn

NTC wint met 4-2 van Diest !
Ploeg : Britt Cuypers, Coumans Caroline, Sutens Ankie, Vranken Ann, De Graaf Kristien

ENKEL DAMES 45 ptn

NTC wint met 6-0 van Alken !
Ploeg : Sylvie Nicosia, Van den Braak Hennie, Hofkens Nicole, Kobes Hanneke

DUBBEL DAMES 50 ptn

NTC wint met 3-1 van Houthalen !
Ploeg : Myriam Renckens, Aegten Rina, Keunen Annemie, Weckx Els, Van Herck Theresia Vaes Rita, Geuens Francine

ENKEL DAMES 55 ptn

NTC wint met 4-2 van Lummen !
Ploeg : Annie Beckers, Smeets ,Mia, Leyssen Lut, Bloemhard Linda, Sliepen Henriette Sevens Rita, Geuens Francine

ENKEL HEREN 7

NTC wint met 8-1 van Maaseik !
Ploeg : Joris Sonnemans, Fanelli Alessio, Coumans Tim, Vangeneugden Mike, Vanherck Benny, Karsmakers Erik, Plessers Stijn, Daniels Kristof, Van Leemput Wim

Geniet van jullie kampioenentitel en veel succes tijdens de intergewestelijke eindronde interclub eind augustus! Nogmaals proficiat!

Ook hartelijk dank aan alle interclubleiders die zorgden voor een behoorlijk verloop van de interclubontmoetingen 2016 ! Zonder jullie kan er immers geen interclub doorgaan.

Leon Vanderstraeten
voorzitter NTC