Lidgelden

Als clublid kan je natuurlijk genieten van een hele reeks voordelen, zoals het gebruik van de buitenterreinen en korting voor de zomerkampen. Je bent daarnaast ook verzekerd voor eventuele ongevallen. Als ouders is het misschien ook nuttig om te weten dat uw ziekenfonds tussenkomt in de kosten van het lidgeld als je jonger bent dan 25 jaar. Dit ingevuld aanvraagformulier kunt u op de club verkrijgen. Het lidgeld voor 1 jaar dient gestort te worden op BE57 7430 2961 6235 van de "Neerpeltse tennisclub vzw lidgelden". Pas als het lidgeld gestort is, ben je een volwaardig NTC-lid. Opgelet: leden die jonger zijn dan 9 jaar, mogen enkel de tennisterreinen te betreden onder toezicht oog van een ouder.

Via onderstaande link kunt u het inschrijvingsformulier voor nieuw lidmaatschap afdrukken. Gelieve dit gedetailleerd in te vullen en af te geven achter de toog van het cafetaria.